Dimarts, 18 De Maig De 2021
Ctra. C-26, km. 117, Navès - 25286
Telèfon: 973482553
Fax: 973482553

Associacions

Associació cultural El Babau

 El Babau és una associació cultural que s'encarrega de publicar 4 números anuals de la revista local "El Babau", dedicada a opinions, notícies i articles, la major part relacionats amb el municipi de Navès.

Adreça: Adreça: Casa de l'Ajuntament, 25286 Navès,

E-mail: elbabau@elbabau.net

Web: http://www.elbabau.net

Associació de joves de Navès

 L'associació de joves de Navès va ser fundada el 2006. La seva tasca és realitzar actes, cursos, i d'altres activitats relacionades amb els joves.

Adreça: Adreça: Sala d'esplai (Urbanització Santa Llúcia), 25286 Navès,

E-mail: info@jovesnaves.cat

Web: http://www.jovesnaves.cat

Comissió de Festes de Navès

 La comissió de festes de Navès és l'encarregada d'organitzar part dels actes de les diferents festes del poble. Actualment es complementa amb l'Associació de joves de Navès que ha pres relleu a la major part d'aquesta tasca.

Grup de teatre Coll d'Arques

 Grup de teatre amateur format l'any 1995 que estrena una obra cada any per la Fira de Santa Llúcia. Actualment el formen una vintena de persones que s'han anat renovant, i sempre s'han decantat per la comèdia i el vodevil.

Societat de caçadors de Navès

 La Societat de caçadors de Navès va ser constituïda a principis de 1990. Actualment està formada per un centenar de socis i la seva activitat principal és la cacera del senglar. També ha realitzat altres activitats com la recuperació de l'ermita de Sant Mamet (patró dels caçadors) ubicada als cingles de Taravil i la restauració d'alguns camins perduts i senders oblidats.

Mapa Web